del.icio.us

deliciousJeg har fått meg del.icio.us konto nå. Så nå er det slutt på å miste bokmerker! :) Når jeg hadde PC så ble den jo formatert i hytt og gevær og alle bokmerker forsvant jo selvfølgelig hver gang! Det har heldigvis ikke skjedd enda på Mac’en :) Jeg syntes at organiseringen i Firefox ikke var den beste. Det lille jeg har brukt del.icio.us så er det genialt!

 

2 thoughts on “del.icio.us

  1. Test gratis backup fra Mozzy. Er en liten app som kjører hele tiden og tar daglig backup av det du har valgt; firefox bookmarks, mapper, adressebok, ical osv. Gratis versjonen gir 2,2 Gb plass. Praktisk når man skriver oppgaver osv.
    Test og Time machine hvis du har en ledig partisjon på en ekstern HDD. Vet du har sagt at du ikke liker Time machine.. Hvis ting går til hælvete blir ALT gjenopprettet når man re-installerer OSX.
    Dette hjelper ikke på selve organiseringen av bookmarks da, men bruker begge disse backupløsningene og digger det :)

  2. man kan tagge bookmarks med delicious det man man ikke med firefox kun mapper og det er stress.

    Jegh ar time machine på en ekstern harddiskem n bruker det sjeldent pga jeg gidder ikke koble til hele tiden. vurderer å kjøpe Airport Extreme og koble til mine 2 eksterne disker til den sånn at time machine kan kjøre altid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.