Dag 4: Beskrivelse om familien din

Jeg har vel en rar familie som alle andre :P

Jeg er heldig og er gift og har svigerfamilie. De er virkelig hyggelige og hjelper til hvis vi trenger noe gjort. Har en virkelig handymann av en svigerfar. Koselig å snekre med han.

Ellers så har jeg en mamma som bor i samme byen som oss, Kristiansand.

JEg har stiftet en familie med min kone Solfrid og vi har en hund og en katt. Vi trives virkelig godt. Solfrid er ei herlig jente med glimt i øyet og kan til tider være en ramp uten like! Jeg liker det. Ho er glad i å strikke og hekle. Vi går mye tur med hunden og finner på diverse ting med han.

Jeg er glad i familien min, kona, svigerfamilien, mamma. Det er veldig greit å ha familie.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.