Andakt på Ungdomslaget

pgi0073.jpgNeste lørdag(20.01.07) braker det løs. Patrick debuterer som taler på Ungdomslaget. Jeg er dritnervøs og det værste jeg vet er å stå foran folk å snakke. I fjor så var Remi, Thore og Jan Kristian nede å hadde motivasjonsmøte/ledertreningsmøte med oss ansvarlige i Ungdomslaget. Da var et av punktene at vi skulle bryte barrierer. Dette er kanskje en av de store jeg kan bryte!

Jeg begynte faktisk å skrive på noe i høst skulle bare skrive noen få setninger til ei som tvilte og til slutt så tok noen der OPPE.. over hånda og så blei det ganske så mye. Det ble langt og det ble en andakt. Adakten er om TVIL hvis du ikke har fått det med deg.

Jeg tipper at neste fredag og lørdag ikke kommer til å bli noe koselig! Jeg kommer til å være dødsnærvøs og sjelve i beina. Du skjønner det at det er mye jeg vil gjøre før jeg står foran folk. Det er ikke noe koselig synes jeg, men denne andakten er det ikke jeg som vil holde tror jeg. Det er Gud som virker i meg. For jeg hadde aldri klart å komme på alt det der. Selvsagt noe av det men ikke alt.

Jeg bare håper på at noen kan få ut noe av det jeg skal snakke om. Andakten kommer og til å komme her på bloggen(manuset) i tillegg til en mp3 fil med andakten slik den ble til slutt.
Vil bare benytte sjansen til spørre om du kan be for meg i denne uka som kommer.

 

0 thoughts on “Andakt på Ungdomslaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.