Avhengig av hostingselskapet du velger, og pakken du velger, vil dere alle se maksimal filopplastingsgrense på Media Uploader siden i WordPress. For noen er det så lavt som 2MB som er åpenbart ikke nok for mediefiler (audio / video). De fleste bildene er under 2 MB, så det er greit for bare bilder. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan øke den maksimale filopplasting størrelsen i WordPress.
1: functions.php
Det finnes tilfeller der vi har sett at nettopp ved å legge til følgende kode i temaet funksjonens fil, kan du øke opplastingsstørrelse:
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' ); @ini_set( 'post_max_size', '64M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' );
2. Opprett eller endre en eksisterende PHP.INI fil
I de fleste tilfeller hvis du har et webhotell, vil du ikke se en php.ini fil i katalogen din. Hvis du ikke ser en, så oppretter du en fil kalt php.ini, og laste den i root-mappen. I den filen legger du til følgende kode:
upload_max_filesize = 64M post_max_size = 64M max_execution_time = 300
Denne metoden er rapportert å fungere for mange brukere. Husk hvis 64 ikke fungerer. Prøv 10 MB (noen noen ganger fungerer).
3. .htaccess
Noen har prøvd å bruke .htaccess metode ved å endre .htaccess-filen i rotkatalogen, kan du øke den maksimale opplastingsstørrelse i WordPress. Åpne .htaccess filen i rotmappen, og legge til følgende kode.:
php_value upload_max_filesize 64M php_value post_max_size 64M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
Det er ikke sikkert at disse tre tipsene hjelper deg. Hvis ikke ta kontakt med din leverandør så kan nok de ordne det for deg. Bare tips dem om denne posten.