Vinneren av «Dessert Of The Year 2015» i England er min svoger Knut Harald Sørdal. Han jobber til daglig som fagkonsulent i Idun Industri AS.
Denne deilige desserten heter «A taste from the Fjords Norway» eller «En smak fra fjordene i Norge». Det er pisket melkesjokolade og vanilje ganache, Satongo sjokolade bunn, bløte bringebær og blåbær, bringebær balsamico saus, pistasj smuldrebunn, bringebær gelé og bringebær sorbet.
Knut Harald er også på Baker- og Konditorlandslaget. Han kan det meste rett og slett. Han er baker, konditor og kokk.
Utdannelse
Svennebrev baker
Svennebrev konditor + mesterbrev
Fagbrev kokk + mesterbrev
Chocolatier
Yrkeserfaring
Baker og konditor hos Grim Bakeri og Konditori
Kokk Radisson SAS Caledonien
Kokk/konditor Kafé Kampus
Fagkonsulent konditori Idun Industri
Konkurranseerfaring
Internorga (Tyskland)
Dessert of the year (England)
Hvis du vil ha Knut Harald til å holde kurs for deg så er det bare å kontakte han på epost Knut.Harald.Sordal@Idun.no
Her er han i farta under Smak for Alle 2014. Hvis du følger godt med så kan du se Arne Hjeltnes, Pascal Dupuy fra Hele Norge Baker, komiker Terje Sporsem og vår alles Ingrid Espelid Hovig.