I dag på jobb så fant jeg mitt første pølsebrød uten åpning. For å si det sånn så tipper jeg at jeg har sett over 1000 pølsebrød så det er svært liten sjanse for at åpningen ikke er der. Noen sitter den på toppen og bunnen mens andre er åpningen bare satt på skjevt.
Finner det litt rart at jeg faktisk skriver en post om pølsebrød. Det er kanskje ikke det mest interessante temaet akkurat.
Skriver du om noe interessant for tiden?
Haha.. å hvor jobber så du ? :)
Ha drevet narvesen i mange år, å enda ikke funnet et pølsebrød uten åpning :) hihi
Jeg jobber på Parko i Kristiansand. En Esso stasjon rett ved kinoen.
Teknisk sett er jo ikke pølsebrød så veldig interessant nei, men du gjorde det interessant alikevell! Cred for det:)
sv: Takk skal du ha!:)
Og en ting til; Jeg syntes det var litt morsomt, at i URL'en til dette innlegget ble Pølsebrød til "Polsebrød" logisk om begge ø'ene ble erstattet med o', men her ble den -ene- byttet! haha. Sånt tenker jeg over da. Kanskje enda mindre interessant enn et pølsebrød i seg selv? Mest sannsynlig!
Jeg skriver aldri noe interessant egentlig (:
Tusen takk for reisetips :) 30 grader i skyggen er jo perfekt. Orker ikke å ha den for varmt, da blir jeg gal. He he pølsebrød ja. Aldri funnet ett som ikke går ann å åpne. MOrsomt innlegg.
Njee vet ikke om jeg skriver om noe spennende , men folk hadde vel ikke giddet å kommentert om ikke :)
ja ca 30 grader er perfekt. Stress med varmere!
Mye å gjøre på jobb, altså?
Spennende URL, ja.
La også merke til at det var nesten riktig…
endret URL til polsebrod nå pga ø ødeegger urlene på noen nettsteder… men hadde glemt den i brød :P
Takk