Where the story takes us next

Når jeg sitter å ser på CNN på kveldene av og til så har denne videoen blitt vist ganske ofte og jeg synes den er skikkelig bra. Jeg er spesielt glad i sånne gripende videoen som sier mye på kort tid. Videoen varer jo bare i 40 sekunder.

Hva synes du om slike videoer? Blir du påvirket av de?

 

6 thoughts on “Where the story takes us next

  1. sv: Neida, det jeg skrev var ikke ille i det hele tatt (i mine øyne) Men det utartet seg en unødvendig og påtryne- diskusjon. Når folk ikke klarer å diskutere på et voksent plan, er jeg ikke interessert i å diskutere i det hele tatt:) I was just making a point. men er jo tydelig at noen følte seg truffet?

    hehe:)

    Videoen ga mye på kort tid, det har du helt rett i! Har desverre ikke CNN for tiden, syntes det er mye bra der.

      1. Ja ikke sant? De fleste kommentarene ble ikke godkjent engang, så ille ble det! Ikke bare mot meg, men mot hverandre! Litt synd, hadde vært morro å diskutere på et litt annet plan, og høre mer hva folk har å si.

  2. Artig blogg – lenker den gjerne til min side om det er greit. Åssen får du lagt til Twitter-symbolet på siden din ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.