Ute å freser

I hele helgen har jeg prøvd å få start på jordfreseren for å vende plenen å så ny! Selvfølgelig vil den jo ikke starte når jeg har tid! Det eneste jeg hadde tenkt å gjøre på dagene i helgen var å bruke jordfreseren! Ja det var bensin på den… og tennpluggen var i! Men ville den starte NEIDA!!!

Så i dag går jeg ut etter jobb(kjipt å jobbe når alle andre har sommerferie!) drar 3 ganger å så startet den!!! Det tok jo heilt av! DEN STARTET!!! Så i dag har jeg frest ca 1/2 av plenen. Freseren er skikkelig dårlig og freser ikke i nærheten av nok!

Må nok ut i morra og hvis det er fint vær og frese resten!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.