Trygg netthandel med kredittkort

Netthandelen har økt kraftig i Norge de siste årene og stadig flere bestiller også varer og tjenester fra utlandet. Dette er positivt på svært mange måter, men man kan også være uheldig å bli utsatt for svindelforsøk hvis man havner på feil nettside.

Slik svindel kan man sikre seg mot ved benytte et kredittkort når man skal betale, men dette er det veldig mange nordmenn som slurver med.

Går stort sett bra
Nordmenn har ingen god oversikt over hvilke rettigheter vi har som forbrukere og veldig mange av oss farer med harelabb over vilkårene til nettbutikkene når vi handler der. Allikevel går det i de aller fleste tilfeller bra, men enkelte ganger er det kunder som blir avspist med forsinkede leveringer, ingen leveringer i det hele tatt eller direkte svindelforsøk.

Kredittkortet yter trygghet
For deg som handler en del på nett kan du derfor sikre deg mot diverse problemer ved å betale ved å bruke kredittkortet som betalingsmetode, for her har man en rekke rettigheter i henhold til kredittkjøpsloven.

Noe som er helt vanlig å bestille på nett er for eksempel konsertbilletter eller sydenturer og betaler man slike varer med kredittkortet er man godt sikret hvis konserten skulle bli avlyst eller reiseselskapet går konkurs. Man står mye svakere ved konkurser, ikke-leveringer og forsinkede leveringer om man har forskuddsbetalt, men har du som sagt brukt kredittkortet kontakter du enkelt og greit din kredittyter og klager. Du vil da slippe å betale, og det samme vil gjelde hvis du har blitt utsatt for en svindel.

Kredittkortet blir derfor en strålende måte å midlertidig finansiere et kjøp på, og når man har brukt kortet betaler man enkelt og greit tilbake det man har utestående før rentene begynner å løpe. Er det snakk om større innkjøp vil andre metoder kunne lønne seg.

Godt utvalg
Utvalget av kredittkort man kan anvende seg av er rikholdig og man kan trygt si at det er kjøpers marked der ute. Hvis du vet hva du er ute etter kan du finne akkurat det produktet du måtte ønske, og det finnes kredittkort med bonusordninger, bensinrabatter, gebyrfrie kort, VIP-kort og mer til.

Ikke vær lemfeldig med sikkerheten din når du handler på nett – sikre deg ved å bruke kredittkortet.

Bruker du kredittkort når du handler på nett?

 

One thought on “Trygg netthandel med kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.